Followers

    More news

    Blog Archive

160 x 600 Ad Section

Blog Directories :

Bangkok by night


Få på deg finstasen og bli med ut på byen. Her er tre av Bangkoks hotteste nattklubber.

Bangkok sitrer over av nattklubber, diskotek og sceneshow. Det er lett å gå seg vill i gatene med innkastere og pannekakselgere. Her er tre tips til hotte utesteder i smilets lands egen hovedstad.
1. Sirocco Glem sandaler og shorts, ta heisen opp i Siam Tower og en av verdens høyeste barer i friluft åpenbarer seg. Litt svimlende, men gir deg definitivt en kosmopolittisk følelse.


På byen i Bangkok! Foto: Jenny Bull Tuhus

www.thedomebkk.comEN TITT UNDER THAILANDS SKJØRT- Gutter med pupper - les deres historie!2. The Bed Supper ClubDekadent nattklubb og restaurant i hvitt, futuristisk interiør. Hippe thaier og utlendinger samles i de brede sofaene. Spis i ”sengerestauranten” først og kast deg ut i den kakafoniske nattklubbdelen etterpå.www.bedsupperclub.comBANGKOKS RÅFLOTTE HOTELL-omgi deg med rimelig luksus i smilets land.3. Koi Finnes i New York og Los Angeles i tillegg til Bangkok. Her vrimlet det av modeller og hippe kultur- og utelivsfolk når det åpnet, og flere av dem holder stand. Dyrt for en helaften i restauranten, men morsomt å henge i baren og observere.www.koirestaurantbkk.comDETTE MÅ DU GJØRE I BANGKOK- tre ting som gjør oppholdet uforglemmelig.

0 kommentarer:

My-Link

Labels